Chica Del Mar VT-483211-A

udt u rekening met de volgende voorwaarden:

 • Chica Del Mar is geschikt voor maximaal 8 personen en de minimale leeftijd om de vakantievilla te huren is 27 Jaar.
 • Alle gepubliceerde tarieven zijn weekprijzen, gebaseerd op een minimum verblijf van 7 nachten.
 • Al onze gasten worden bij aankomst ontvangen door onze conciërge in Chica Del Mar. Om al onze gasten de beste service te kunnen bieden, is onze officiële check-in tijd 16:00 en onze check-out tijd is 10:00 uur. (Andere tijden voor in- en uitchecken kunnen worden aangevraagd, maar zijn afhankelijk van beschikbaarheid.)
 • Bij normaal gebruik is het gebruik van elektriciteit, gas en water inbegrepen. In geval van overmatig gebruik van elektriciteit(meer als 225 kWh per week) behouden wij ons het recht voor om een ​​extra vergoeding van € 0,35 per kWh te vragen om deze kosten te dekken, deze extra kosten worden van de waarborg afgetrokken.
 • Er zijn geen extra servicekosten toegevoegd door Chica Del Mar. Extra kosten van andere boeking sites zijn niet inbegrepen bij de tarieven die op deze website worden vermeld.
 • De eindschoonmaak is inbegrepen bij de vermelde prijzen. Bij een langer verblijf is er een optionele schoonmaakservice met een toeslag van € 150,00.
 • Een aanbetaling van 25% is vereist om uw reservering te bevestigen. De resterende 75% plus de waarborg dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te worden betaald. Als de datum van reservering minder dan 6 weken voor de aankomstdatum is, is het totale bedrag in één keer vereist om uw reservering te bevestigen.
 • Een aanbetaling van 25% is vereist om uw reservering te bevestigen. De resterende 75% plus de waarborg dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te worden betaald. Als de datum van reservering minder dan 6 weken voor de aankomstdatum is, is het totale bedrag in één keer vereist om uw reservering te bevestigen.
 • Het gehuurde vakantiehuis dient door de huurder, zijn medehuurders of zijn bezoekers met de vereiste zorg en zorgvuldigheid te worden bewoond, met inachtneming van de rust voor de omgeving. De hoofdhuurder is aansprakelijk voor schade die door hem/haar, door medehuurders, door eventuele bezoekers worden veroorzaakt, ook wanneer deze na zijn/haar vertrek geconstateerd worden. Wanneer schade na vertrek van de hoofdhuurder wordt geconstateerd, zal deze zich moeten neerleggen bij de uitspraak van de eigenaar.
 • De controle van de vakantiewoning gebeurt bij het poetsen. Het is dus bij het poetsen dat men schade, verlies of breuk kan vaststellen. Wanneer alles in goede orde is achtergelaten en geen schade of breuk is geconstateerd, dan wordt uw waarborgsom ten laatste 2 weken na verblijf via bankoverschrijving geretourneerd. Gaat de schade het bedrag van de waarborg te boven, dan is de huurder verplicht een aanvullende betaling over te maken binnen de week na berichtgeving. Een conflict over de eventuele schade is een conflict tussen eigenaar en de huurder.
 • De eigenaar beslist over de waarborg. Men doet er goed aan spontaan ongelukjes te melden aan de eigenaar. Indien men wat breekt is het raadzaam de gebroken stukken opzij te houden voor eigenaar of de plaatselijke verantwoordelijke. Zo kan deze vaststellen over welk gebroken stuk het gaat en voorkomt dit discussies en misverstanden. Het is raadzaam om bij een ongeluk of bij een betwisting te communiceren met de verantwoordelijke ter plaatse en/of de eigenaar. Zo kunnen de dingen opgehelderd worden en kan men tot een oplossing komen die beide partijen kunnen aanvaarden
 • De eigenaar is niet aansprakelijk voor mogelijk verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook berokkend aan huurders van de vakantiewoning, dit door het ter beschikking gestelde (tuin)meubilair en zwembad.
 • Er zijn geen huisdieren toegestaan in Chica Del Mar.
 • Houd er rekening mee dat de tarieven kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving, behalve, natuurlijk, voor bevestigde boekingen.
 • Bij betaling per creditcard brengen wij u 3% van de totale huursom in rekening.
 • Alle kosten in verband met bankoverschrijvingen en dergelijke dienen door de gasten zelf te worden betaald.