Bij ons staat uw comfort voorop, daarom bieden wij een breed scala aan moderne faciliteiten. Onze villa is voorzien van fiber wifi, zodat u altijd verbonden kunt blijven met het thuisfront. Er is een groeiende bibliotheek met boeken, tijdschriften en bordspelen beschikbaar en daarnaast hebben we ook een Bluetooth speaker en een smart-tv, zodat u kunt genieten van uw favoriete muziek en films tijdens uw verblijf.

De inrichting

De woonruimte van deze villa straalt een harmonieuze mix uit van modern design en mediterrane charme. De ruime en lichte woonkamer nodigt uit tot ontspannen momenten, terwijl grote ramen een schitterend uitzicht bieden op de omringende natuur en de glinsterende zee.

Met 4 smaakvol ingerichte slaapkamers, 2 ruime badkamers en 1 kleinere badkamer, is deze villa ontworpen met het oog op ruimte en privacy. Elke kamer straalt een warme sfeer uit en biedt een oase van rust na een dag vol avontuur.

De volledig uitgeruste keuken is een ware chef's droom, voorzien van alle benodigdheden om heerlijke maaltijden te bereiden.

Outdoor living

De buitenruimte van de villa is even indrukwekkend, met meerdere overdekte terrassen en zithoekjes. Tevens is er een gas BBQ beschikbaar bij de buitenkeuken met zicht op het fantastische zwembad.

Of u nu de ochtend begint met een kop koffie op het zonnige ontbijtterras of de avond afsluit met een glas wijn op het sfeervolle dakterras, er is altijd een perfect plekje te vinden om te genieten van het adembenemende uitzicht.

De Costa Blanca biedt een mooi microklimaat met meer als 300 dagen zon per jaar.
De koelste maanden zijn december, januari en februari, de warmste maanden zijn juli en augustus. De temperatuur van het zeewater varieert van 15° C tot 26° C.